anonim pe internet

Din lipsa de ocupatie in seara asta am facut o mica incursiune pe net pronind de la site-urile dedicate UPB-ACS. Ca orice om interesat de facultatea pe care o urmeaza am incercat sa aflu in principal parea studentilor… so am cautat forumuri in principal.
Acolo am dat de oameni care isi exprimau nemultumirea referitoare la condtii de cazare, profesori etc… dar si discutii pe diverse teme >:) . Un exemplu clar de discutii foarte libere l-am intalnit aici:forum.infopoli, unde am gasit o persoana, care isi face publicitate site-ului. Nu neg talentul sau artistic, am fost impresionat de stilul ei, insa ma intreb ce se ascunde sub acea masca perversa…
Consecventa in postari confirma ca nu este doar o actiune adolescentina a cuiva, totusi imi este greu sa accept ca o persoana matura sa puna in aceeasi propozitie cuvintele sex, d-zeu, sloboz!!!
Probabil ma considerati un pic inchis la astefel de idei… dar va intreb: sunt mai inchis in comparatie cu cine? @ este un spatiu public, unde esti liber sa scrii(pe site-ul propriu), dar si sa citesti. Aici ramane la latitudinea ta de cum vei raspunde la un text precum cel al andei.
Am observat de asemea o multime de commenturi de genul “meet me” :|. Acei adolescenti nerezolvati nu au ce cauta pe astfel de site-uri! Raman uimit de cat de prosti pot fi unii oameni. Unul, sub protectia anonimatului oferit de internet, a inceput sa o faca pe tipa in fel si chip… un raspuns acordat de un om care a avut f multe frustrari sexuale…:))
Totusi sunt curios sa aflu cum este anda sub acea masca pe care orice scriitor si-o creeaza. 😉

Leave a Reply