I’m back

Chiar credeati ca toate posturile mele de acum incolo vor fi in engleza? :)) Poate mai incolo, dupa ce o sa incep sa vorbesc mai fluent in engleza.

Ce as putea sa va mai spun? Nu mai sunt asa de speriat dupa accident, mi-am mai trecut, insa daca ma gandesc la ce a fost… ma cam ingrozeste imaginea pe care am avut-o in fata ochilor in acel moment.

Altceva? Aaaa… gata stiu despre ce sa va povestesc… cum e la job. 😉 Poi… pana acum am avut doar 2 zile de munca in care am invatat sa lucrez cu plesk, pavo, portalul lunarpages si alte cateva aplicatii custom de-ale lor. In general sunt probleme legate de scripturi third party care nu functioneaza bine si de probleme legate de mailuri. Cea mai funny parte a fost cand un coleg ne-a trimis un mesaj dat de un client din care nu se intelegea nimic… din pacate nu mai gasesc mesajul si nici nu cred ca am voie sa le postez aici insa ideea de baza era ca nu se intelegea nimic din mesajul omului.

Btw. noul look se datoreaza faptului ca am trecut de la blogger.com la wp(wordpress) o alta platforma de blogging si am mutat si locatia: acum pagina va este servita de pe un server din SUA pe care am 1,5TB spatiu de hosting si 15TB trafic. Pentru cei interesati… O sa modific postul mai incolo ca sa va dau un link de refeer.

Bye!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.